Afspraak maken

Afspraak maken

Hoe het werkt

Stap 1: Kies een optie.

  • Consult (€ 49,- incl. btw): Wanneer je kiest voor een consult dan is dit het moment voor inhoudelijk overleg. Misschien twijfel je nog over helmtherapie voor je baby of heb je technische vragen. Maak je dan geen zorgen want wij bieden eerlijke antwoorden op al je vragen. Dit kan ook leiden tot het advies om geen therapie te starten. Wij maken de keus niet voor jou maar samen met jou maken we de juiste keuze voor jou en je baby.

  • Helmtherapie (€ 1.100,- incl. btw): Je wilt dat de scheefheid of platheid van het hoofdje veel minder zichtbaar wordt en je kiest daarom voor helmtherapie. Wij staan bij deze keuze 100% klaar om je te begeleiden. Vanaf dit moment ondersteunen we je stap voor stap.

  • Urgente helmtherapie “Helm in 1 dag” (€ 1.450,- incl. btw): Soms is er haast om te starten met helmtherapie. Wachten is geen optie voor jou, ook al is het maar 2 weken. Dit komt omdat je op de hoogte bent dat helmtherapie het meest effectief is wanneer je baby zo jong mogelijk is. Als je wat laat bent met starten, begrijpen wij dat. Dit willen mogelijk maken door urgentie te verlenen waardoor we hopen achterstand voor jou te compenseren. Lees meer over “Helm in 1 dag”

Stap 2: Neem contact met ons op.

Bel ons of stuur ons een bericht. Hierna ontvangt u automatisch een sms.

Invulformulier

Je hebt inmiddels een afspraak gemaakt en onze sms ontvangen. Je bent op de goede weg! Door dit invulformulier in te vullen, kunnen we je voorzien van passend advies en ons goed voorbereiden op je afspraak.

Nadat je het formulier hebt ingevuld, zullen we per e-mail de afspraak bevestigen en je voorzien van extra informatie. Ondertussen laat ons behandelplan stap voor stap zien wat je kunt verwachten, zodat je goed voorbereid bent op het vervolg van de behandeling. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen op dit traject!