Over Helmtherapeut

Martin, specialist in helmtherapie

Hoe wordt iemand specialist in helmtherapie? In het hart van herinneringen ligt de oorsprong van mijn verhaal. Mijn reis is doordrenkt van vreugde, tegenslagen en een diep verlangen om te helpen. Het begon op een kleine camping in Chamonix, Frankrijk. De zomer van 1990, een tijd waarin gletsjers werden beklommen, regenkleding ons warm hield en vader mij leerde dat de eenvoud van de natuur de ware rijkdom is.

Mijn passie bloeide. Mijn verlangen om iets te creëren dat anderen kan helpen. Een redressiehelm als product is niet voldoende, maar helmtherapie die ook rust en steun geeft, voor het hele gezin. De helmtherapeut met persoonlijk contact en iemand die je altijd kan bereiken. Helmtherapie geboren uit de wil om perfectie na te streven, om open te staan voor veranderingen en te blijven innoveren.

  • Sinds 2003 in dienst als orthopedisch technicus, met helmtherapie als onderdeel van mijn kunde. 
  • Sinds 2013 eigenaar van een eigen praktijk, maar dan met een echte focus voor helmtherapie. Hierbij gelijk begonnen met een eigen uniek redressiehelm ontwerp met introductie van lichtgewicht vezelmateriaal.
  • 2017 innovatie scharnierloos ontwerp
  • 2020 innovatie naadloos afsluiting
  • 2023 introductie helmtherapeut Babybeau 
  • 100’en baby’s geholpen en ouders bijgestaan

"Om hun baby onbezorgd te zien groeien"

Niet alleen een redressiehelm, maar een focuspraktijk voor helmtherapie. Ik wil gezinnen met een baby gemoedsrust bieden, door hun baby uit te rusten met de beste redressiehelm, zodat ouders hun baby onbezorgd laten groeien.

Helmtherapie met de Babybeau redressiehelm

De Babybeau helmtherapie weerspiegelt niet alleen een product, maar een sentiment om tot het uiterste te gaan. Een sentiment van aandacht, er zijn voor elkaar en van openheid en passie voor kwaliteit. Het is geboren uit persoonlijke strijd, maar gedreven door het verlangen om anderen te helpen.

Als orthopedisch instrumentenmaker leveren wij een compleet op maat afgestemde behandelingsplan met redressiehelm therapie.

Martin Vleeming

Leonie Vleeming

Helmtherapeut-contact-Babybeau-redressiehelm-Martin-Vleeming.jpg

Martin Vleeming

Helmtherapeut Babybeau redressiehelm Leonie Vleeming over ons

Leonie Vleeming

De huiselijke sfeer bij de praktijk van Helmtherapeut

Een huiselijke sfeer voor een medische oplossing, zodat je baby zich thuis voelt. Omarm onze zorg en comfort in een vertrouwde omgeving.