Persoonlijke kleur redressiehelm

Bij ons kun je niet alleen kiezen uit een uitgebreid assortiment kleuren, maar ook je eigen unieke kleur voor je redressiehelm ontwerpen. Dit maakt de helm niet alleen functioneel, maar ook persoonlijk en stijlvol. Hier is wat uitleg over hoe je precies de kleur krijgt die jij wilt.

Hoe werkt het?

De kleur van de redressiehelm wordt bepaald door transparante vloeibare hars door de stof heen te laten lopen. Deze hars wordt hard en vormt de buitenschaal in de gewenste kleur. De kleur van de stof die je kiest, bepaalt dus de uiteindelijke kleur van de redressiehelm. Bijvoorbeeld, als je een roze stof kiest, zal de helm ook roze zijn.

Productieproces

Het productieproces van deze helmen met vloeibare hars bestaat al meer dan 50 jaar en wordt veel toegepast in de prothesiologie. Dit materiaal is sterk maar flexibel waar nodig, zoals te zien is in de onderstaande afbeelding. Op een soortgelijke manier ontstaat ook de gewenste kleur redressiehelm.

kleur redressiehelm net als een prothese

Stappen voor de beste kleur redressiehelm

  1. Kies een rekbare stof/tricot: Ga naar een stoffenwinkel of bestel online een stof met enige rek. Dit helpt bij het straktrekken van de stof tijdens het productieproces.
  2. Visualiseer het resultaat: Leg de stof over een voetbal en trek deze strak om een idee te krijgen hoe de helm eruit zal zien.
  3. Test de kleur: Maak de stof nat om de uiteindelijke kleur te zien. Natmaken kan de kleur intenser en donkerder maken, wat een beter beeld geeft van het eindresultaat.

Geen extra kosten eigen kleur redressiehelm

Om het voor onze patiënten zo makkelijk mogelijk te maken, rekenen wij geen extra kosten voor het toepassen van een eigen meegebrachte kleur. Dit betekent dat je zonder extra kosten je redressiehelm geheel naar eigen smaak kunt personaliseren. Je hebt volledige vrijheid om de kleur te kiezen die het beste past bij je wensen en de stijl van je baby. Zo maken wij van een Max Verstappen Red Bull helm jouw persoonlijke Glenn Verstappen Red Bull redressiehelm.

eigen kleur redressiehelm
Helmtherapeut-contact-Babybeau-redressiehelm-Martin-Vleeming.jpg

Auteur

Martin Vleeming

De Helmtherapeut

Categorieën
Laatste kennis

Vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier.